Zoek
 Alles in eigen stock  Veilig online betalen  +40 jaar ervaring
Nederlands

Over ons

VROEGER WAS ALLES BETER…

Toen voetbalden kinderen nog op straat. Alleen de Citroën DS van de huisdokter onderbrak zo nu en dan hun spel. Televisie kijken kon pas vanaf 19 uur, op zo’n wazig, zwart-witscherm. En elke kijker hoopte intussen dat de wind de dakantenne niet teveel zou verdraaien. De bakker en melkboer kwamen nog aan huis en stuntelige berichtjes vonden nog per brief hun weg naar het andere geslacht.

Uiteraard bevat de baseline voor het nieuwe Retrooz® concept een vette knipoog, want veel zaken zijn ten goede veranderd. Maar de snelheid en de impact van al deze evoluties doen mensen ook zoeken naar houvast, naar iets vertrouwds, iets van vroeger. Toen kregen ambachtslui nog de tijd om te produceren met respect voor vormgeving en materialen.

Bij Roger en Willy Weyns mondde die zoektocht uit in een passie voor authentieke decoratieve objecten. Noem hun enorme collectie van ruim een miljoen voorwerpen gerust een serieus uit de hand gelopen hobby. Al bijna 40 jaar verzamelen de broers mooie, oude spulletjes. Het resultaat van de vele rommelmarktbezoeken, zolderopruimingen en eindeloze ruilsessies krijgt nu een passend onderdak. Tel bij al die verborgen schatten hun jarenlange ervaring in de horeca en je komt uit bij het unieke Retrooz®concept.

Met de winkel op het Kolonel Dusartplein en met de lancering van de webshop www.Retrooz.com wil Retrooz® uitgroeien tot een baken van oldschool gezelligheid, rust en degelijkheid. Snuister weldra rond in de gigantische collectie. Je vindt er weldra een origineel cadeau of de perfecte aanvulling voor je verzameling of inrichting.

Wij heten je van harte welkom en hopen dat je geniet van de lekker ouderwetse charme die hier heerst en van de oprechtheid van onze service. Vroeger was alles beter…

In de winkel op het Kolonel Dusartplein te Hasselt zal je maar een gedeelte van de Retrooz® collectie. Het Retrooz®-team werkt hard om ook het volledige aanbod te tonen: foto’s van ruim een miljoen objecten krijgen een overzichtelijke plek op www.Retrooz.com. Binnenkort ambieert Retrooz® om elke maand 1.000 tot 5.000 authentieke items toe te voegen aan het online aanbod.

Ook wil Retrooz® uitgroeien tot een volwaardige giftshop, online en in de winkels in Hasselt. Je zal er de meest uiteenlopende, originele vintage cadeaus voor jong en oud vinden. Wenskaarten, reclamebordjes, speelgoed, tassen, mugs, enz. Ons collectieteam gaat onvermoeibaar op zoek naar reprovintage die past binnen het Retrooz® concept.

  Retrooz Service

  •   Snel en met zorg geleverd
  •   Gratis ophalen bij onze Retrooz depot in Diepenbeek.
  •   Uitstekende klantenservice
  •   Veilig online betalen!
Contact Us

Vintage- & Retroshop

Neem een kijkje in onze online shop
of breng een bezoekje aan ons depot.